Foto: Privātais arhīvs
Ja tiktu rīkots burgeru skaistuma konkurss, tad, ļoti iespējams, šie mazulīši plūktu uzvarētāja laurus, jo tie izskatās tik dzīvelīgi koši, daudzkrāsaini un apetītlīgi, gluži vai sadzirdami vilinot: "Apēd mani!"
18Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

mežacūkas cepeša gaļa tortiljas rukola paprika biešu marināde siers sīpoli marinēti gurķi konservēta kukurūza AVOKADO-LAIMA KRĒMAM:1 mīksts avokado5 ĒKbezpiedevu jogurts3 ĒKkokosriekstu piena krēmīgā daļa1 liela ķiploka daiviņa1 TKrīvēta laima miziņa0.5 TKcukurs pēc garšassāls2 kinzas zariņi

Pagatavošana

1

Sīpolus nomizo, sagriež ripās, pārlej ar biešu marinādi, apmaisa un liek ledusskapī.

2

Gatavo mežacūkas cepeti. Sekojot šai receptei, uzzināsi, kā vienkārši pagatavot sulīgu cepeti ātrā karija marinādē, bet te atklājām, kā gatavojams cepetis alus marinādē.

3

Visas avokado-laima krēma sastāvdaļas liek traukā un sablendē viendabīgā, gaisīga krēma masā.

4

Burgermaizīšu puses uzsilda, liekot uz iepriekš sakarsētas grila pannas. Apakšējo maizīti ieziež ar avokado-laima krēmu, liek siera šķēli, tad rukolu, plānās šķēlēs sagrieztus marinētos gurķus un papriku, plucināto gaļu, kukurūzu, bietēs marinētos sīpolus, atkal rukolu, avokado-laima krēmu, krāšņo kompozīciju noslēdzot ar otru burgermaizīti.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!