30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
450 gmalta vistas gaļa1 ola1 sīpols100 gnesaldinātas kukurūzas pārslas pēc garšassāls un pipari100 mlūdens vai piens
Pagatavošana
1
Siltā ūdenī (var arī pienā) izmērcē 50 gramus kukurūzas pārslu.
2
Izmērcētajām pārslām nospiež lieko šķidrumu, pievieno maltajai gaļai kopā ar olu, sāli, pipariem un smalki sagrieztu sīpolu.
3
Visu samīca viendabīgā masā.
4
Ar mitrām plaukstām veido no gaļas kotletes.
5
Apviļā sausās kukurūzas pārslās un cep, līdz gatavas.
Pasniedzot kotletes uzreiz, pārslu panējums būs kraukšķīgs, bet, atstājot vēlākam laikam, pārslu "kažoks" būs savildzis un mīksts.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit