Foto: Publicitātes foto
Ar ēdieniem, tāpat kā ar mīlestību, mēdz būt dažādi - vieni dod priekšroku saldiem, citi sāļiem vai pat pikantiem, tādēļ izvēlies savai otrajai pusītei visatbilstošāko. Kulinārijas bloga "Našķoties" autore Zane Ozoliņa sadarbībā ar AS "Dobeles dzirnavnieks" piedāvā ideju, kas iepriecinās tos, kuri ar saldumiem ir uz "jūs".
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 18
1 Paciņa "Dobeles dzirnavnieks" kartupeļu pankūku maisījuma100 gkviešu milti300 mlpiens100 gskābs krējums1 ola60 mleļļa60 gsviests0.5 TKsāls2 TKcepamais pulveris250 gsiers200 gbekons

Pagatavošana

1

Traukā sajauc sauso kartupeļu pankūku maisījumu ar kviešu miltiem, cepamo pulveri, sāli, gabaliņos sakapātām bekona šķēlītēm un sarīvētu sieru.

2

Citā traukā samaisa izkausētu sviestu ar eļļu, skābo krējumu, pienu un olu.

3

Abu trauku saturu sajauc kopā un atstāj ievilkties 10 min. Pagatavoto mīklu pilda papīra formiņās (gandrīz pilnas).

4

Kēksiņus cep līdz 190°C sakarsētā cepeškrāsnī 35 - 40 minūtes, pasniedz siltus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!