20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
3 gab.olas70 mlkefīrs pēc garšassāls1 TKolīveļļa2 saujassaldēti zaļie zirnīši1 gab.kartupelis0.5 gab.paprika
Pagatavošana
1
Nelielā bļodā iesit olas, pielej kefīru, pievieno garšvielas un ar mikseri sakuļ, līdz olu masa gaisīga un gaiša.
2
Uz sakarsētas pannas (vidēja uguns) lej eļļu. Kad eļļa uzsilusi, pannā saber zaļos zirnīšus, smalkos kubiņos sagrieztu kartupeli un papriku. Dārzeņus apcep, līdz tie tikko mīksti.
3
Pannā lej sakulto olu masu, ar lāpstiņu visu veikli apmaisa un ļauj omletei cepties aptuveni četras minūtes.
4
Tad omleti apgriež, plīti izslēdz, pannai uzliek vāku un ļauj omletei gatavoties vēl pāris minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit