Ketijas foto - 1
Foto: DELFI
Sātīga un ļoti gaisīga omlete ar krietnu sauju dārzeņu – tā, lai brokastis var baudīt divatā.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
3 gab.olas70 mlkefīrs pēc garšassāls1 TKolīveļļa2 saujassaldēti zaļie zirnīši1 gab.kartupelis0.5 gab.paprika

Pagatavošana

1

Nelielā bļodā iesit olas, pielej kefīru, pievieno garšvielas un ar mikseri sakuļ, līdz olu masa gaisīga un gaiša.

2

Uz sakarsētas pannas (vidēja uguns) lej eļļu. Kad eļļa uzsilusi, pannā saber zaļos zirnīšus, smalkos kubiņos sagrieztu kartupeli un papriku. Dārzeņus apcep, līdz tie tikko mīksti.

3

Pannā lej sakulto olu masu, ar lāpstiņu visu veikli apmaisa un ļauj omletei cepties aptuveni četras minūtes.

4

Tad omleti apgriež, plīti izslēdz, pannai uzliek vāku un ļauj omletei gatavoties vēl pāris minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!