4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
75 gmandeļu sviests70 gauzu pārslas kakao200 gdateles
Pagatavošana
1
Smalki sablendē auzu pārslas.
2
Pievieno mandeļu sviestu (kā to pagatavot mājās, uzzināsi, izlasot šo recepti) un mīkstas, sulīgas dateles bez kauliņiem un turpina blendēt.
3
No sākuma masa būs drupenāka, bet pēc brīža tā sajauksies un kļūs lipīga.
4
No masas veido bumbiņas un apviļā nesaldinātā kakao pulverī.
5
Trifeles var uzglabāt slēgtā traukā ledusskapī.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit