Foto: Publicitātes foto
Gatavojot kopā ar bērniem, saldumiem ir liela nozīme, jo kuram bērnam gan tie negaršo? Tomēr našķi var būt kvalitatīvi un veselīgi, bez papildus pievienota cukura un miltiem. "Rimi" gardēde Signe Meirāne no pašu gatavota mandeļu sviesta iesaka pagatavot gardas trifeles.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

75 gmandeļu sviests70 gauzu pārslas kakao200 gdateles

Pagatavošana

1

Smalki sablendē auzu pārslas.

2

Pievieno mandeļu sviestu (kā to pagatavot mājās, uzzināsi, izlasot šo recepti) un mīkstas, sulīgas dateles bez kauliņiem un turpina blendēt.

3

No sākuma masa būs drupenāka, bet pēc brīža tā sajauksies un kļūs lipīga.

4

No masas veido bumbiņas un apviļā nesaldinātā kakao pulverī.

5

Trifeles var uzglabāt slēgtā traukā ledusskapī.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!