Ja tavs augstākais līdz šim sasniegtais pavārmākslas slieksnis ir vārīti pelmeņi, tad laiks spert soli tālāk un iekarot jaunas virsotnes, pārsteidzot mājiniekus ar gardu pelmeņu sacepumu. Vienkāršu ideju ātrām, gardām un sātīgām vakariņām iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Ietauko cepamo veidni.
Sasmalcina papriku un lociņus. Tomātus sagriež gabaliņos. Sieru sarīvē.
Olas sakuļ ar saldo krējumu, sāli un pipariem.
Pelmeņus ber verdošā ūdenī un, kad ūdens atkal sāk burbuļot, vāra tos 3 minūtes, tad nokāš.
Veidnē pamīšus liek papriku ar lociņiem, pelmeņiem un tomātiem.
Pārlej visu ar olu-krējuma maisījumu. Pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem vai citiem zaļumiem pēc izvēles, pārber ar sieru.
Cep aptuveni 25-30 minūtes.
Lai labi garšo!