Ketijas foto - 10
Foto: DELFI
Gardi ziedkāposti ar kūstošu siera "cepurīti" ātrām vakariņām. Ja nebaida kaloriju daudzums, droši izvēlies vismaz divu veidu sierus.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.ziedkāposts250 gKrievijas siers3 ĒKkrēmsiers2 gab.olas pēc garšaslociņi vai citi zaļumi pēc garšascietais siers

Pagatavošana

1

Ziedkāpostu sagriež gabalos un noblanšē sālsūdenī piecas minūtes.

2

Tikmēr traukā sarīvē sieru, pievieno krēmsieru, olas un visu samaisa.

3

Ziedkāpostus izkārto cepamtraukā un virsū tiem liek sajaukto siera masu. Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādu atzīmei un cep aptuveni 7–9 minūtes.

4

Izņem no cepeškrāsns un apkaisa ar lociņiem vai citiem zaļumiem pēc gaumes. Ja ir vēlēšanās, virsū var uzkaisīt pavisam nedaudz smalki sarīvētu cieto sieru, piemēram, "Grande duro".

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!