Foto: Privātais arhīvs

Biešu un siera salāti ar zirnīšiem un olām – vienkārši pagatavojami un tik gardi, ka mēli var norīt! Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

5Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

6 mazas bietes4 vārītas olas2 kiploka daiviņas200 gkonservēti zaļie zirnīši pēc garšasdilles un pētersīļi150 gsiers pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšasmajonēze

Pagatavošana

1

Bietes pārlej ar ūdeni un vāra. Kad tas sāk burbuļot, turpina vārīt 20 minūtes, tad nolej ūdeni, bietes strauji atdzesē aukstā ūdenī – šādi tās būs viegli nolobāmas.

2

Kamēr bietes vārās, sakapā vārītās olas, sarīvē sieru, sasmalcina dilles un pētersīļus un visu liek bļodā.

3

Pievieno zirnīšus, kubiņos sagrieztas bietes un piespiež ķiplokus.

4

Pēc garšas pievieno sāli, maltus melnos piparus un majonēzi. Visu samaisa.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!