Biešu un siera salāti ar zirnīšiem un olām – vienkārši pagatavojami un tik gardi, ka mēli var norīt! Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
5Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
6 mazas bietes4 vārītas olas2 kiploka daiviņas200 gkonservēti zaļie zirnīši pēc garšasdilles un pētersīļi150 gsiers pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšasmajonēze
Pagatavošana
1
Bietes pārlej ar ūdeni un vāra. Kad tas sāk burbuļot, turpina vārīt 20 minūtes, tad nolej ūdeni, bietes strauji atdzesē aukstā ūdenī – šādi tās būs viegli nolobāmas.
2
Kamēr bietes vārās, sakapā vārītās olas, sarīvē sieru, sasmalcina dilles un pētersīļus un visu liek bļodā.
3
Pievieno zirnīšus, kubiņos sagrieztas bietes un piespiež ķiplokus.
4
Pēc garšas pievieno sāli, maltus melnos piparus un majonēzi. Visu samaisa.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit