Foto: Privātais arhīvs
Vienkāršs našķis, kura pagatavošanai nepieciešamas vien trīs pamatsastāvdaļas: milti, piens un piciņa sviesta. Recepti iesaka mūsu lasītāja Natalija Novikova.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gkviešu milti40 gsviests150 mlpiens šķipsnasāls eļļa cepšanai pūdercukurs pārkaisīšanai

Pagatavošana

1

Bļodā ieber izsijātus miltus, pielej klāt izkausētu sviestu, pienu un pievieno šķipsnu sāls.

2

Visu izmīca apmēram 5 minūtes.

3

Pannā uzkarsē eļlu – tik daudz, lai cepoties mīklas "zaķaustiņas" tajā brīvi peldētu.

4

Mīklu plānā kārtā izrullē, sagriež rombiņos un cep verdošā eļļā.

5

"Zaķaustiņas" cepšanas laikā pannā pašas apgriežas riņķī, tāpēc tām brīvi jāpeld eļļā.

6

Izceptas tās liek uz papīra dvieļa, lai notecinātu lieko eļļu.

7

Kad "zaķaustiņas" atdzisušas, tās pārkaisa ar pūdercukuru un kraukšķina nost!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!