6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gkviešu milti40 gsviests150 mlpiens šķipsnasāls eļļa cepšanai pūdercukurs pārkaisīšanai
Pagatavošana
1
Bļodā ieber izsijātus miltus, pielej klāt izkausētu sviestu, pienu un pievieno šķipsnu sāls.
2
Visu izmīca apmēram 5 minūtes.
3
Pannā uzkarsē eļlu – tik daudz, lai cepoties mīklas "zaķaustiņas" tajā brīvi peldētu.
4
Mīklu plānā kārtā izrullē, sagriež rombiņos un cep verdošā eļļā.
5
"Zaķaustiņas" cepšanas laikā pannā pašas apgriežas riņķī, tāpēc tām brīvi jāpeld eļļā.
6
Izceptas tās liek uz papīra dvieļa, lai notecinātu lieko eļļu.
7
Kad "zaķaustiņas" atdzisušas, tās pārkaisa ar pūdercukuru un kraukšķina nost!
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit