4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 lieli kartupeļi8 olas500 gcūkgaļas krūtiņa pēc garšassāls un pipari
Pagatavošana
1
Grāpī vāra sīki sagrieztus kartupeļus un sīki sagrieztu cauraudzīti, pārlejot ar nelielu daudzumu ūdens.
2
Kad kartupeļi ir mīksti, visam savārītajam pielej ar sāli un pipariem sakultas olas, un visu laiku maisot uz lēnas uguns, turpina karsēt, līdz olu masa sarecējusi un sajaukusies ar kartupeļiem un gaļu.
3
Pentogu ēd, klāt piedzerot skābputru (recepte te).
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit