Foto: Shutterstock
Piecās minūtēs pagatavojami salāti ar sezonā aktuālajām skābenēm un pirmajiem no dobes izceltajiem redīsiem. Fetas siers šiem svaigajiem salātiem piešķirs krēmīgumu, turklāt tiem nebūs jāpievieno sāls, jo feta ir gana sāļa.
5Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

saujaskābenes6 redīsi1 gurķis pēc garšasdilles un sīpolloki.100 gfetas siers

Pagatavošana

1

Skābenes noskalo, sagriež strēmelītēs. Gurķus un redīsus sagriež ripiņās. Dilles un lokus sasmalcina.

2

Visu liek bļodā, apmaisa, pievieno fetas siera drumstalas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!