Foto: "Prieks gatavot" publicitātes foto

Vasarīgā rabarberu garša, kārdinošais izkats un ātrā pagatavošana šo kārtojumu padara par izcilu desertu piknikiem un dārza ballītēm. Recepti iesaka "Instagram" konta prieksgatavot autore Silva.

11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

250 gcepumi "Selga" vai citi pēc izvēles7 ĒKkokosriekstu eļļa MĒRCEI:1 lrabarberi, nomizoti un sagriezti gabaliņos150 gcukurs0.5 citrons, izspiesta sula KRĒMAM:350 gkrēmsiers200 gbezpiedevu jogurts80 mliebiezinātais piens ar cukuru0.5 citrons, izspiesta sula

Pagatavošana

1

Gatavo rabarberu mērci, liekot visas nepieciešamās sastāvdaļas katliņā un pavārot apmēram 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz cukurs izkusis un rabarberi kļuvuši mīksti. Kad mērce gatava, to noliek malā atdzesēties

2

Cepumus sasmalcina, samaisa ar kokosriekstu eļļu, liek cepumu masu trauciņos.

3

Virtuves kombainā vai ar mikseri samaisa visas siera kūkas krēma masai nepieciešamās sastāvdaļas, krēmu lej virs cepumiem.

4

Virs krēma kārtas liek rabarberu mērci.

5

Dekorēšanai ļoti labi iederēsies zemenes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!