Foto: Privātais arhīvs
Populārā šefpavāra Ērika Dreibanta iecienītākā šašlika recepte kārtējo reizi pierāda to, ka viss ģeniālais ir vienkāršs.
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1.5 kgcūkas šķiņķis5 lieli sīpoli1 bunte pētersīļu4 ĒKHmeļi-suneļi garšvielu maisījums pēc garšassāls

Pagatavošana

1

Gaļai atdala cīpslas, mīkstumu sagriež aptuveni vienāda lieluma gabaliņos un liek bļodā vai citā piemērotā traukā.

2

Pievieno uz smalkās rīves biezenī sarīvētus sīpolus, rupji sakapātus pētersīļus un garšvielas. Ar rokām mīca gaļu pāris minūtes, līdz tā ir sajaukusies ar marinādes sastāvdaļām.

3

Šašliku marinē vismaz 4–6 stundas, tad var vērt uz iesmiem un cept!

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!