5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 kgcūkas šķiņķis5 lieli sīpoli1 bunte pētersīļu4 ĒKHmeļi-suneļi garšvielu maisījums pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Gaļai atdala cīpslas, mīkstumu sagriež aptuveni vienāda lieluma gabaliņos un liek bļodā vai citā piemērotā traukā.
2
Pievieno uz smalkās rīves biezenī sarīvētus sīpolus, rupji sakapātus pētersīļus un garšvielas. Ar rokām mīca gaļu pāris minūtes, līdz tā ir sajaukusies ar marinādes sastāvdaļām.
3
Šašliku marinē vismaz 4–6 stundas, tad var vērt uz iesmiem un cept!
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit