Foto: Privātais arhīvs
"Šīs ir mūsu mājās iecienītās karstmaizes, kas garšo visiem," tā pārbaudītu recepti iesaka mūsu lasītāja Everita Strazdiņa.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 tostermaize margarīns vai sviests sinepes mārrutki kečups150 gvārītā desa10 marinēti gurķi300 gHolandes siers2 olas

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

2

Sieru sarīvē, liek bļodiņā, samaisa ar viegli sakultām olām. Desu un marinētos gurķus sagriež šķēlēs.

3

Tostermaizes šķēles pārziež ar margarīnu, liek uz plāts. Uz maizītēm liek sinepes pēc garšas, desas šķēles, mārutkus, kečupu, marinētos gurķus un pa virsu siera-olu masu.

Foto: Privātais arhīvs
Foto: Privātais arhīvs
4

Cep, līdz siermaizītēm apbrūnējušas maliņas, siers izkusis un kļuvis apetītlīgi zeltains.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!