Foto: Veronika Ļevša

Ja "Snickers" ir tava mīļākā šokolāde, tad šis būs tavs mīļākais saldējums. Lai pagatavotu atvēsinošo kārumu, nav nepieciešams īpašs aprīkojums – visu darbu paveiks mikseris. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

240Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

400 mlsaldais krējums (35%)200 mliebiezinātais piena bez cukura6 "Snickers" batoniņi pēc garšasvārīts iebiezinātais piens ar cukuru

Pagatavošana

1

Karsta ūdens peldē maisot izkausē divus gabaliņos sagrieztus "Snickers" batoniņus ar iebiezināto pienu bez cukura. Gatavo masu atdzesē – tā var būt silta, bet ne karsta.

2

Saldo krējumu saputo stingrās putās. Putukrējumam pievieno un iekuļ atdzesēto šokolādes masu.

3

Iecilā trīs mazos gabaliņos sagrieztus "Snickers" batoniņus, liek traukā un ievieto saldētavā uz vairākām stundām.

Foto: Veronika Ļevša
4

Atlikušo "Snickers" batoniņu sasmalcina un izmanto dekoram, ja ir vēlme, pēc garšas pievienojot arī vārītu iebiezināto pienu.

Foto: Veronika Ļevša
Foto: Veronika Ļevša

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!