Ja "Snickers" ir tava mīļākā šokolāde, tad šis būs tavs mīļākais saldējums. Lai pagatavotu atvēsinošo kārumu, nav nepieciešams īpašs aprīkojums – visu darbu paveiks mikseris. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Karsta ūdens peldē maisot izkausē divus gabaliņos sagrieztus "Snickers" batoniņus ar iebiezināto pienu bez cukura. Gatavo masu atdzesē – tā var būt silta, bet ne karsta.
Saldo krējumu saputo stingrās putās. Putukrējumam pievieno un iekuļ atdzesēto šokolādes masu.
Iecilā trīs mazos gabaliņos sagrieztus "Snickers" batoniņus, liek traukā un ievieto saldētavā uz vairākām stundām.
Atlikušo "Snickers" batoniņu sasmalcina un izmanto dekoram, ja ir vēlme, pēc garšas pievienojot arī vārītu iebiezināto pienu.
Lai labi garšo!