Foto: Publicitātes foto
Tomāti, mocarella un baziliks ir pārbaudīta garšu trīsvienība, kas lieliski iederēsies arī ātri pagatavojamos makaronu salātos. Recepti piedāvā veselīga dzīvesveida blogs "Foodprep.lv" un "Dobeles dzirnavnieks".
15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
150 gpilngraudu makaroni ("fusilli")150 gkirštomāti, pārgriezti uz pusēm0.5 paprika, sagriezta gabaliņos0.5 garais gurķis125 gmini mocarellas bumbiņas, pārgrieztas uz pusēm4 ĒKpesto

Pagatavošana

1

Pagatavo makaronus atbilstoši norādei uz iepakojuma. Pēc pagatavošanas makaronus nokāš, noskalo aukstā ūdenī un liek lielā bļodā.

2

Pievieno pesto, pārējās salātu sastāvdaļas un apmaisa.

3
  • Bez visiem labi zināmās pesto versijas ar baziliku galvenajā lomā, ir vēl daudzas citas pesto versijas, kas tuvākas un tālākas oriģinālam, tomēr arī gana labas un izmēģināšanas vērtas. Lūk, te atradīsi septiņas pesto receptes.
4

Ēd uzreiz vai liek noslēgtā ēdiena uzglabāšanas trauciņā, lai baudītu vēlāk.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!