15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
150 gpilngraudu makaroni ("fusilli")150 gkirštomāti, pārgriezti uz pusēm0.5 paprika, sagriezta gabaliņos0.5 garais gurķis125 gmini mocarellas bumbiņas, pārgrieztas uz pusēm4 ĒKpesto
Pagatavošana
1
Pagatavo makaronus atbilstoši norādei uz iepakojuma. Pēc pagatavošanas makaronus nokāš, noskalo aukstā ūdenī un liek lielā bļodā.
2
Pievieno pesto, pārējās salātu sastāvdaļas un apmaisa.
3
- Bez visiem labi zināmās pesto versijas ar baziliku galvenajā lomā, ir vēl daudzas citas pesto versijas, kas tuvākas un tālākas oriģinālam, tomēr arī gana labas un izmēģināšanas vērtas. Lūk, te atradīsi septiņas pesto receptes.
4
Ēd uzreiz vai liek noslēgtā ēdiena uzglabāšanas trauciņā, lai baudītu vēlāk.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit