3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
600 gtumšā vai piena šokolāde1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru50 gsviests
Pagatavošana
1
Kvadrātveida formu (20 x 20 cm) izklāj ar cepamo papīru.
2
Karstumizturīgā bļodā liek sakapātu šokolādi, sviestu, iebiezināto pienu un izkausē karsta ūdens peldē.
3
Gatavo masu lej formā un liek ledusskapī uz nakti vai vismaz uz 2-3 stundām.
4
Pirms griešanas fadžu nedaudz patur istabas temperatūrā, lai to vieglāk sagriezt.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit