Foto: Privātais arhīvs
"Fadžs jeb mīkstā karamele, manuprāt, ir viens no vienkāršākajiem saldumiem, ko iespējams pagatavot mājās. Piesātināts ar šokolādi, kondensēto pienu un kalorijām - grēcīgi garšīgs! Ardievu, diēta!" tā recepti piesaka mūsu lasītāja Elīna Krišjāne Gustsone.
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

600 gtumšā vai piena šokolāde1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru50 gsviests

Pagatavošana

1

Kvadrātveida formu (20 x 20 cm) izklāj ar cepamo papīru.

2

Karstumizturīgā bļodā liek sakapātu šokolādi, sviestu, iebiezināto pienu un izkausē karsta ūdens peldē.

3

Gatavo masu lej formā un liek ledusskapī uz nakti vai vismaz uz 2-3 stundām.

4

Pirms griešanas fadžu nedaudz patur istabas temperatūrā, lai to vieglāk sagriezt.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!