30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 iepakojums saldētas kārtainās bezrauga mīklas pēc garšasdesa pēc garšassiers (labi kūstošs) tomātu mērce majonēze marinēti gurķīši ola
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
2
Sieru sarīvē. Desu un marinētos gurķus sagriež šķēlēs. Kečupu sajauc ar majonēzi pēc garšas.
3
Atlaidinātu mīklu izrullē, sagriež vienāda izmēra kvadrātos, liek uz plāts.
4
Katra kvadrāta viducī ieklāj kečupa-majonēzes mērci, tad liek desas šķēles, marinētos gurķus, visu pārkaisot ar rīvētu sieru.
5
Divas pretējās mīklas malas pārloka pāri pildījumam, un sastiprina, pārziežot ar sakultu olu. Ja vēlas, pārkaisa ar garšaugiem vai sēkliņām.
6
Cep aptuveni 20–25 minūtes, līdz pīrādziņi ir skaisti zeltaini un siers izkusis.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit