Foto: Veronika Ļevša

Viss ģeniālais ir vienkāršs - gluži kā šīs kārdinošās karstmaizes. Recepti sātīgām brokastīm iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

tostermaize labi kūstošs siers, sarīvēts šķiņķa šķēles olas (S izmēra) pēc garšassāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem ventilatora režīmā. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

2

Maizes mīkstumu ar pirkstiem viegli iespiež, lai vidū veidojas padziļinājums,

3

Uz katras maizes šķēles uzber sieru, tad liek šķiņķa šķēli, uz tās uzmanīgi uzsit olu.

4

Liek maizītes krāsnī un cep aptuveni 10 minūtes, līdz siers izkusis un olas baltums sarecējis, bet dzeltenums vēl šķidrs.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!