vistas salāti rasols
Foto: Shutterstock
Gardu rasolu var pagatavot arī bez desas un majonēzes – tātad arī bez liekām kalorijām.
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gkūpināta vista4 lielas olas4 kartupeļi2 burkāni1 glāzesaldēti zaļie zirnīši4 marinēti gurķi2 svaigi gurķi300 ggrieķu jogurts2 ĒKfranču sinepes2 ĒKcitronu sula1 TKcukurs pēc garšassāls un pipari pēc garšaslociņi

Pagatavošana

1

Olas, kartupeļus, burkānus novāra, atdzesē, nomizo un sagriež nelielos kubiņos. Tāpat kubiņos sagriež arī gurķus un kūpinātu vistu.

2

Visas augšminētās sastāvdaļas liek bļodā, pievieno atlaidinātus zaļos zirnīšus.

3

Grieķu jogurtu sajauc ar sāli, cukuru, pipariem, citronu sulu un sinepēm. Pievieno bļodas saturam un samaisa.

4

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar lociņiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!