20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
graudu maizes vai saldskābmaizes šķēles bekona šķēles kausētais siers3 saujasgailenes2.5 ĒKeļļa1 ĒKsviests pēc garšassāls un malti melnie pipari3 svaiga timiāna zariņi1 TKcitronu sula
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200-205 grādiem, liec cepties bekona šķēles, sekojot šīs receptes norādījumiem.
2
Kamēr bekons cepas, pannā iepriekš uzkarsētā eļļā apcep sausas, iepriekš notīrītas gailenes (lielākās sagriež mazākos gabaliņos), pievienojot sāli, piparus un citronu sulu.
3
Pēc 4-5 minūtēm pievieno sviestu, timiāna zariņus un uz mērenas liesmas sautē, līdz sviests izkusis.
4
Uz sakarsētas, sausas pannas viegli apgrauzdē maizītes .
5
Uz maizītēm ziež kausēto sieru, liek virsū apceptās gailenes, pārkaisa ar timiāna lapiņām un bauda, kamēr vēl siltas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit