7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gjaunie kartupeļi300 gjaunie burkāniņi150 gizcepts šašliks100 gsvaigi zaļie zirnīši100 gmarinēti gurķi150 gmajonēze bunte sīpolloku
Pagatavošana
1
Novāra veselus jaunos kartupeļus un mazos burkānus. Galvenais ir nepārvārīt! Dārzeņus vajag atstāt vēl nedaudz cietus.
2
Kad tie novārīti, pārgriež kartupeļus un burkānus uz pusēm un liek viegli apbrūnināt oglēs vai uz grila.
3
Pa to laiku jau izcepto šašliku (te var veiksmīgi izmanto no maltītes pāri palikušos šašlika gabaliņi) sagriež uz pusēm.
4
Noloba zirņus, sagriež lociņus un marinētos gurķus.
5
Šī recepte prasa rasolu nemaisīt, bet visas sastāvdaļas skaisti izkārtot bļodā, vidū liekot pāris karotes majonēzes, lai ēdot garšas kontrastē un ir jūtama katra sastāvdaļa atsevišķi, bet tajā pašā laikā majonēze tās visas apvieno.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit