8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas fileja saldā čili mērce romiešu salāti cietais siers "Džiugas" ķirštomāti Cēzara salātu mērce "Spilva" baltmaizes grauzdiņi sāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Vistas fileju viegli saplacina ar gaļas āmura plakano pusi, lai tā ātrāk izceptos. Ieziež gaļu ar saldo čili mērci. Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.
2
Liek fileju folija "laiviņā" un cep 15-20 minūtes, atkarībā no gaļas gabala lieluma.
3
Kamēr gaļa cepas, saplucina salātlapas, liek bļodā pamīšus ar uz pusēm pārgrieztiem ķirštomātiem. Pārslaka ar mērci un apmaisa.
4
5
Pārkaisa ar maizes grauzdiņiem, pārber ar rīvētu cieto sieru.
6
Izņem gaļu no krāsns, pārkaisa ar sāli un pipariem, sagriež šķēlēs un liek uz šķīvja virs salātiem.
Lai labi garšo!
Lapu salātiMaizeVistas filejaČili mērceĶirštomātiGaļas salātiCietais siers 'Džiugas'Cēzara salātu mērce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit