Foto: Privātais ahīvs
"Izcila recepte! Pankūkas ir viegli apgriezt pannā, tās ir plānas kā papīrs, nav eļļainas un vareni gardas," tā pārbaudītu plāno pankūku recepti iesaka mūsu lasītāja Natalija Novikova.
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 olas3 ĒKcukurs šķipsnasāls300 mlpiens2 ĒKskābs krējums50 mleļļa250 gmilti250 mlverdošs ūdens0.5 TKsoda

Pagatavošana

1

Bļodā samaisa visas pankūku sastāvdaļas, izņemot verdošo ūdeni un sodu.

2

Verdošā ūdenī izšķīdina sodu un lēnām pielej pankūku mīklai. Kārtīgi izmaisa .

3

Pannu iesmēŗē ar nelielu daudzumu eļļas, bet to dara tikai pirms pirmās pankūkas, pēc tam eļļa nebūs nepieciešama!

4

Pannu kārtīgi uzkarsē un lej uz tās pusi kausiņa mīklas. Vienmērīgi ļauj masai izplūst pa pannu un cep pankūkas no abām pusēm zeltainas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!