8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
80 gkviešu milti40 gūdens1 TKsāls300 gvistas giross2 TKkūpinātas paprikas pulveris eļļa gaļas apslacīšanai paprikas majonēze salātlapa
Pagatavošana
1
Miltos lēnām iemaisa ūdeni un sāli. Mīklu atstāj atpūsties uz 30 minūtēm. Pēc tam izrullē apaļus plānus plāceņus un liek uz karstas pannas. Apcep no abām pusēm.
2
Vistas šķiņķi uzsprauž uz iesma, apber ar kūpinātās paprikas pulveri un sāli, tad aplej ar eļļu. Cep uz uguns, līdz gatavs.
3
Svaigi ceptos lavašus pilda ar paprikas majonēzi, salātlapu un ceptu vistu uz iesma.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit