7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kgpaprika3 ķiploka galviņas1 bunte diļļu250 mleļļa250 mletiķis1 glāzecukurs3 ĒKsāls
Pagatavošana
1
Paprikai izņem sēklotni, sagriež strēmelītēs. Ķiplokus nomizo, izpiež caur spiedi vai sarīvē uz smalkās rīves. Dilles sakapā.
2
Katlā uzkarsē eļļu, liek iekšā papriku, ķiplokus, dilles un apmaisa.
3
Pievieno cukuru, sāli, etiķi, apmaisa un sautē.
4
Kad masa sāk burbuļot, turpina karsēt 5 minūtes, tad karstu liek iepriekš izplaucētās burkās, aizskrūvē ar izplaucētiem vāciņiem, apgriež burkas ar vāciņiem uz leju un atdzesē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit