11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kggurķi1 kgsīpoli0.5 kgburkāni0.5 kgtomāti0.5 kgpaprika1 ķiploka galviņa bunte diļļu1 glāzeeļļa1 glāzeetiķis1 glāzecukurs3 ĒKsāls
Pagatavošana
1
Gurķus sagriež plānās šķēlītēs. Burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Paprikai izņem sēklotni, sagriež strēmelēs. Dilles sakapā. Ķiplokus nomizo un sasmalcina vai sarīvē uz smalkās rīves. Tomātus sablendē viendabīgā masā.
2
Katlā uzkarsē eļļu, liek iekšā visus sagatavotos dārzeņus un apmaisa.
3
Pievieno eļļu, etiķi, sāli, cukuru, apmaisa un sautē.
4
Kad masa sāk burbuļot, turpina karsēt 5 minūtes, tad karstu liek iepriekš izplaucētās burkās, aizskrūvē ar izplaucētiem vāciņiem, apgriež burkas ar vāciņiem uz leju un atdzesē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit