Foto: Privātais arhīvs
Pārbaudītu recepti pieliekamā plauktu papildināšanai iesaka mūsu lasītāja Diana Lapinska.
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 kggurķi1 kgsīpoli0.5 kgburkāni0.5 kgtomāti0.5 kgpaprika1 ķiploka galviņa bunte diļļu1 glāzeeļļa1 glāzeetiķis1 glāzecukurs3 ĒKsāls

Pagatavošana

1

Gurķus sagriež plānās šķēlītēs. Burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Paprikai izņem sēklotni, sagriež strēmelēs. Dilles sakapā. Ķiplokus nomizo un sasmalcina vai sarīvē uz smalkās rīves. Tomātus sablendē viendabīgā masā.

2

Katlā uzkarsē eļļu, liek iekšā visus sagatavotos dārzeņus un apmaisa.

3

Pievieno eļļu, etiķi, sāli, cukuru, apmaisa un sautē.

4

Kad masa sāk burbuļot, turpina karsēt 5 minūtes, tad karstu liek iepriekš izplaucētās burkās, aizskrūvē ar izplaucētiem vāciņiem, apgriež burkas ar vāciņiem uz leju un atdzesē.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!