7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 kgpaprika1 kgtomāti1 glāzecukurs1 glāzeetiķis (9%)1 glāzeeļļa3 ĒKsāls1 ltomātu mērce
Pagatavošana
1
Paprikai izņem sēklotni, sagriež strēmelītēs. Tomātus sagriež gabaliņos.
2
Katlā uzkarsē eļļu. Ber iekšā papriku un tomātus, apmaisa.
3
Pievieno tomātu mērci, etiķi, sāli un cukuru. Visu apmaisa un sautē.
4
Kad masa sāk burbuļot, turpina karsēt 10 minūtes, tad karstu liek iepriekš izplaucētās burkās, aizskrūvē ar izplaucētiem vāciņiem, apgriež burkas ar vāciņiem uz leju un atdzesē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit