2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kgvīnogas2 kgcukurs
Pagatavošana
1
Cik vīnogu, tik cukura. Vīnogas noloba no kātiņiem un katlā iekšā, visu apber ar cukuru un uz nakti atstāj ievilkties.
2
Nākamajā dienā visu apmaisa un karsē uz plīts. Uzvāra līdz pirmajiem burbuļiem, noņem no plīts un atstāj līdz nākamajam rītam, kad atkal izkarsē līdz burbuļiem un atdzesē.
3
Vakarā uzsilda, caur sietu izberž ogas un sīrupu uzvāra. Kad uzvārīts – traukos iekšā! Smarža kolosāla un garša tāpat.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit