12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gbiezpiens200 g"Philadelphia" vai cits bezpiedevu krēmsiers3 olas3 ĒKskābs krējums3 ĒKmilti3 ĒKmanna3 ĒKcukurs šķipsnasāls eļļa cepšanai eļļa cepšanai1 citrons, izspiesta sula un norīvēta miziņa0.5 TKcepamais pulveris
Pagatavošana
1
Gatavo mīklu. Bļodā sakuļ olas ar cukuru, pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa.
2
Ar ūdenī samitrinātu ēdamkaroti masu liek miltos un apviļā, veidojot plācenīšu formu.
3
Plācenīšus atstatus vienu no otra liek pannā uzkarsētā eļļā un nesteidzīgi cep uz nelielas liesmas.
4
Kad viena puse apbrūnējusi, apgriež un cep, līdz arī otra puse ir zeltaina.
5
Izņem plācenīšus no pannas, liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra dvieli, lai notecinātu lieko eļļu.
6
Pasniedz siltus ar ievārījumu, medu, kļavu sīrupu vai skābu krējumu.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasPannā cepts ēdiensBiezpiensCepamais pulverisCitroniEļļaMannaSkābais krējumsPankūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit