10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
220 gķirbju biezenis120 gsviests, izkausēts3 olas150 gcukurs1.5 TKvaniļas ekstrakts180 gmilti2 TKkanēlis1 TKmalts ingvers TKsāls150 gbezpiedevu krēmsiers
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.
2
Kausēto sviestu lielā bļodā sakuļ ar ķirbju biezeni (kā to gatavot, stāstījām šajā rakstā).
3
Atsevišķi sakuļ olas ar cukuru, sāli un garšvielām. Pievieno un iekuļ krēmsieru, lej masu lielajā bļodā un iemaisa.
4
Pa daļām iesijā un iemaisa miltus. Ja vēlas, masā var iemaisīt arī rozīnes, riekstus, sukādes, marmelādes gabaliņus vai citus labumus. Lej masu veidnē.
5
Cep 25–30 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē, sagriež kvadrātos un bauda.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit