ķirbju kūciņas
Foto: Shutterstock
Sulīgi, krēmīgi un mutē kūstoši ir šie ķirbju un krēmsiera kvadrātiņi. Bēda tikai viena – cep, cik gribi, vienmēr būs par maz.
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

220 gķirbju biezenis120 gsviests, izkausēts3 olas150 gcukurs1.5 TKvaniļas ekstrakts180 gmilti2 TKkanēlis1 TKmalts ingvers TKsāls150 gbezpiedevu krēmsiers

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.

2

Kausēto sviestu lielā bļodā sakuļ ar ķirbju biezeni (kā to gatavot, stāstījām šajā rakstā).

3

Atsevišķi sakuļ olas ar cukuru, sāli un garšvielām. Pievieno un iekuļ krēmsieru, lej masu lielajā bļodā un iemaisa.

4

Pa daļām iesijā un iemaisa miltus. Ja vēlas, masā var iemaisīt arī rozīnes, riekstus, sukādes, marmelādes gabaliņus vai citus labumus. Lej masu veidnē.

5

Cep 25–30 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē, sagriež kvadrātos un bauda.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!