25Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 ĒKeļļa cepšanai3 vistas filejas kinza pasniegšanai pēc garšassāls1 laims (norīvēta miziņa un izspiesta sula)1 bundža kokosriekstu piena KARIJA PASTAI:1 sīpols2 ķiploka daiviņas1 ĒK"Santa Maria" vistas gaļas garšviela ar dzelteno kariju vai cits dzeltenā karija garšvielu maisījums1 TKcukurs vai medus
Pagatavošana
1
Gatavo karija pastu. Visas sastāvdaļas sablendē viendabīgā masā. Ja vēlas, lai karijs ir ass, pievieno čili piparus vai citu "asinātāju" pēc garšas.
2
Pannā uzkarsē eļļu, liek masu pannā un maisot karsē 1-2 minūtes.
3
Lej klāt kokosriekstu pienu, pievieno laima miziņu, sulu, kā arī sāli pēc garšas un iemaisa.
4
Verdošajā mērcē liek gabaliņos sagrieztu vistas fileju un karsē zem vāka 10 minūtes. Mērces vēlamo biezumu var koriģēt, pievienojot verdošu ūdeni vai buljonu. Tas pēc saviem ieskatiem.
5
Pārkaisa ar koriandra zaļumiem, pasniedz ar vārītiem rīsiem.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniIndiešu nacionālā virtuveCukursEļļaGaršvielas un garšaugiLaimsVistas filejaĶiplokiKokosriekstu piens
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit