15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
480 gturku zirņi (konservēti, šķidrums noliets)1 olas4 ĒKpilngraudu milti pēc garšassāls pēc garšaspipari eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Zirņiem nolej šķidrumu, tos sablendē. Starp citu – nelej ārā šķidrumu, jo no tā var pagatavot debešķīgi gardus bezē cepumus. Kā to izdarīt, lūko šeit.
2
Masai pievieno olu, sāli, piparus vai citas garšvielas, visu samaisa.
3
Pieber masai pilngraudu miltus ar kaudzīti. Visu samaisa.
4
Ar rokām vai ar karotes palīdzību veido plācenīšus, kurus liek pannā iepriekš sakarsētā eļļā.
5
Cep zeltaini brūnus no abām pusēm.
6
Pasniedz ar zaļumiem, krējumu vai ķiploku mērcīti.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit