Kad parastie kartupeļi jau ir apnikuši, pagatavo zeltainus krāsnī ceptus kartupelīšus grieķu gaumē. Interesantu un vienkāršu recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgkartupeļi1 TKcitrona miziņa1 TKpaprikas pulveris1 šķipsnasāls1 ĒK"Anniņas" dārzeņu garšviela bez sāls3 ķiploka daiviņas4 ĒKeļļa
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2
Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež daļās.
3
Palielā bļodā liek garšvielas, sakapātu vai sarīvētu ķiploku un rīvētu citrona miziņu.
4
Pievieno eļļu un visu labi sajauc. Iemaisa sagrieztos kartupeļus.
5
Kartupeļus ber karstumizturīgā traukā un cep 40 minūtes, līdz tie ir kārdinoši zeltaini.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĒdieni veģetāriešiemZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsGrieķu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCitroniEļļaGaršvielas un garšaugiKartupeļiĶiplokiKartupeļu ēdieniviegliMārtiņdienas cienastsIkdienas maltīteisalsPaprikas pulveris
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit