Veronika Ļevša

Kad parastie kartupeļi jau ir apnikuši, pagatavo zeltainus krāsnī ceptus kartupelīšus grieķu gaumē. Interesantu un vienkāršu recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgkartupeļi1 TKcitrona miziņa1 TKpaprikas pulveris1 šķipsnasāls1 ĒK"Anniņas" dārzeņu garšviela bez sāls3 ķiploka daiviņas4 ĒKeļļa

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

2

Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež daļās.

3

Palielā bļodā liek garšvielas, sakapātu vai sarīvētu ķiploku un rīvētu citrona miziņu.

4

Pievieno eļļu un visu labi sajauc. Iemaisa sagrieztos kartupeļus.

5

Kartupeļus ber karstumizturīgā traukā un cep 40 minūtes, līdz tie ir kārdinoši zeltaini.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!