Jaunas vēsmas uz svētku galda – salātu kārtojums ar sieru, vistu un sēnēm. Sastāvdaļu daudzums ir norādīts aptuvens, jo tas ir atkarīgs no trauka lieluma. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 vārīti kartupeļi2 vārīti burkāni8 vārīti vistas stilbiņi5 vārītas olas300 gmarinēti šampinjoni200 gsiers, sarīvēts pēc garšasmajonēze pēc garšassāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Traukā kārtām liek:
2
- Sarīvētus burkānus;
- Sarīvētus kartupeļus, ko pārkaisa ar sāli, pipariem un pārslaka ar majonēzi;
- Vistas gaļu, ko pārslaka ar majonēzi;
- Gabaliņos sagrieztas sēnes;
- Rīvētas olas, ko pārkaisa ar sāli un pārslaka ar majonēzi;
- Rīvētu sieru.
3
Salātus liek ledusskapī un ļauj tiem vismaz stundu savilkties.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit