Foto: Publicitātes foto
Tortiļas ar ceptu lasi ir neticami garšīgas. Jo īpaši, ja garšu buķeti papildināsi ar gvakamoli un tropisko salsu.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 glaša fileja1 paciņa "Santa Maria Taco Spice Mix"8 tortiļas pēc garšaslapu salāti4 gurķi pēc garšasgvakamole pēc garšaskinza pēc garšasmērce "Santa Maria Tropical Salsa Medium"

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

2

Liek lasi ietaukotā traukā un apkaisa ar garšvielu maisījumu.

3

Cep cepeškrāsnī 15 minūtes.

4

Kad lasis ir gatavs, to izņem no krāsns un saplucina, izmantojot divas dakšiņas.

5

Uzsilda tortiļas vai tako groziņus. Pilda tos ar lasi un piedevām.

6

Pasniedz ar tropisko salsu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!