4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 paciņa saldētas kārtainās bezrauga mīklas6 ĒKcukurs3 ĒKkanēlis200 mlskābs krējums
Pagatavošana
1
Uz cepampapīra plānā kārtiņā uzkaisa miltus un liek vienu atkausētu mīklas plāksni. To izrullē apmēram trīs reizes lielāku nekā bija sākotnējais izmērs.
2
Apsmērē ar ½ no krējuma daudzuma, pārkaisa ar ½ no cukura un kanēļa maisījuma. Tāpat rīkojas ar otru plāksni (izrullē un pārklāj ar pildījumu).
3
Sākot no garākās malas, katru mīklas plāksni sarullē un sagriež apmēram 3 cm lielos gabaliņos. Liek silikona kēksa trauciņos tā, lai augšpusē būtu redzama krējuma-kanēļa masa.
4
Cep iepriekš līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī aptuveni 20‒25 minūtes, līdz mīklas maliņas kļuvušas zeltaini brūnas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit