20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
lavašs150 gkausētais siers4 ledus salāta lapas150 gmazsālīts lasis1 sīpols dilles
Pagatavošana
1
Lavašu pārziež ar kausēto sieru.
2
Mazsālīto lasi sagriež šķēlītēs. Lūk, te atradīsi piecas variācijas laša sālīšanai.
3
Uz lavaša liek ledus salātu lapas, tad izkārto sasmalcināto lasi, pārkaisa ar kapātām dillēm, ļoti sīki sakapātiem sīpoliem.
4
Sarullē un ļauj ievilkties 1-2 stundas vai visu nakti.
5
Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.
Iesūtīja: EXBandita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit