3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gbiezpiens3 olas(L)1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 160 grādiem.
2
Biezpienu iztrin caur sietu vai sablendē.
3
Citā traukā sakuļ olas ar iebiezināto pienu, līdz masa ir gaiša un palielinājusies apjomā.
4
Olu masu pievieno biezpienam un visu sakuļ viendabīgā masā.
5
Lej masu ietaukotā vai ar cepamo papīru izklātā veidnē. Cep 40 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit