Foto: Privātais arhīvs
"Ja neesi izteikts saldummīlis, bet gribi desertā pamieloties ar ko patīkami saldskābu, iesaku pagatavot šo gardo ruleti, kas nenodarīs kaitējumu slaidajai līnijai," tā recepti iesaka mūsu lasītāja Lita.
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

BISKVĪTAM:150 mlolu baltumi30 grīsu milti30 gkukurūzas ciete pēc garšasstēvija vai cits saldinātājs pēc garšasstēvija vai cits saldinātājs4 gcepamais pulveris PILDĪJUMAM:1 glāzeavenes vai citas ogas360 gogu jogurts bez cukura

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.

2

Olu baltumus sakuļ stingrās putās. Pievieno pārējās biskvīta sastāvdaļas, iecilā un lej uz cepamās veidnes (Lita iesaka izmantot silikona veidni). Cep 10 minūtes, tad izņem biskvītu no krāsns un veidnē atdzesē.

3

Biskvītu izņem no veidnes. Biskvīta vidus daļā uzklāj jogurtu (gar malām to neliek, lai rullējot jogurts netecētu pāri malām), apber ar avenēm, sarullē un ietin pārtikas plēvē.

4

Liek ledusskapī uz pāris stundām, lai jogurts iesūcas biskvītā.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!