10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
BISKVĪTAM:150 mlolu baltumi30 grīsu milti30 gkukurūzas ciete pēc garšasstēvija vai cits saldinātājs pēc garšasstēvija vai cits saldinātājs4 gcepamais pulveris PILDĪJUMAM:1 glāzeavenes vai citas ogas360 gogu jogurts bez cukura
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
2
Olu baltumus sakuļ stingrās putās. Pievieno pārējās biskvīta sastāvdaļas, iecilā un lej uz cepamās veidnes (Lita iesaka izmantot silikona veidni). Cep 10 minūtes, tad izņem biskvītu no krāsns un veidnē atdzesē.
3
Biskvītu izņem no veidnes. Biskvīta vidus daļā uzklāj jogurtu (gar malām to neliek, lai rullējot jogurts netecētu pāri malām), apber ar avenēm, sarullē un ietin pārtikas plēvē.
4
Liek ledusskapī uz pāris stundām, lai jogurts iesūcas biskvītā.
Lai labi garšo!
Receptes cukura diabēta slimniekiemCepamais pulverisJogurtsKukurūzas miltiRuletes un strūdelesRīsu miltiOgasStēvija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit