9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
8 olas500 mlpiens pēc garšassāls un malti melnie pipari šķēlestostermaize, sagriezta gabaliņos1 sīpols, sakapāts1 TKsinepes200 glabi kūstošs siers, sarīvēts200 gšķiņķis, sasmalcināts sviests
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Cepamo veidni (apmēram 20 cm platu un 10 cm augstu) ieziež ar sviestu.
2
Trauku piepilda ar maizes kubiņiem, pievieno ¾ daļas siera, sīpolus un šķiņķi.
3
Lielā bļodā sakuļ olas ar pienu, sāli, pipariem un sinepēm. Piena un olu maisījumu lej pār maizes, siera un šķiņķa maisījumu. Apkaisa ar atlikušo sieru un ļauj masai 20-30 minūtes "atpūsties".
4
5
Veidni pārklāj ar foliju, liek krāsnī, pēc 20 minūtēm foliju noņem un cep vēl 20-30 minūtes. Sacepums ir gatavs, kad piena un olu masa ir sarecējusi.
Lai labi garšo!
Recepti iesaka "Fazer Latvija".
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensMaizeOlasPiensSiersSinepesSviestsviegliŠķiņķisOmletes un olu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit