Jolo virtuve - 152
Foto: Publicitātes foto
Nereti, pārnākot mājās pēc ikdienas darbiem, mums trūkst iedvesmas veltīt daudz laika vakariņām. Ko pagatavot, ja vēlies paēst garšīgi, veselīgi un ātri? Veselīgas ēšanas eksperte Olga Ļubina sadarbībā ar "Rimi" piedāvā recepti sātīgiem siltajiem salātiem, kuru pagatavošana aizņems vien 20 minūtes.
20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 olas320 gtējas siers2 ĒKeļļa60 gbulgurs2 avokado3 tomāti6 redīsi2 saujasrukola150 gliess bezpiedevu jogurts pēc garšassāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Novāra bulguru, sekojot norādēm uz iepakojuma.

2

Vārošā ūdenī iegremdē olas un vāra precīzi trīs minūtes. Nekavējoties liek ledusaukstā ūdenī, lai atdziest. Noloba.

3

Sagriež tējas sieru četrās vienādās daļās un apviļā no abām pusēm eļļā, apcep zeltaini brūnu no abām pusēm. Liek uz šķīvjiem.

4

Novārītam bulguram pievieno redīsus, tomātus, avokado un rukolas lapas. Dārzeņus var griezt lielākos vai mazākos, kā arī nevienādos gabalos.

5

Pasniedz salātus ar ceptu sieru un uz pusēm pārgrieztu olu, pārlej ar jogurtu. Papildu garšai pievieno sāli un piparus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!