20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 olas320 gtējas siers2 ĒKeļļa60 gbulgurs2 avokado3 tomāti6 redīsi2 saujasrukola150 gliess bezpiedevu jogurts pēc garšassāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Novāra bulguru, sekojot norādēm uz iepakojuma.
2
Vārošā ūdenī iegremdē olas un vāra precīzi trīs minūtes. Nekavējoties liek ledusaukstā ūdenī, lai atdziest. Noloba.
3
Sagriež tējas sieru četrās vienādās daļās un apviļā no abām pusēm eļļā, apcep zeltaini brūnu no abām pusēm. Liek uz šķīvjiem.
4
Novārītam bulguram pievieno redīsus, tomātus, avokado un rukolas lapas. Dārzeņus var griezt lielākos vai mazākos, kā arī nevienādos gabalos.
5
Pasniedz salātus ar ceptu sieru un uz pusēm pārgrieztu olu, pārlej ar jogurtu. Papildu garšai pievieno sāli un piparus.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasPannā cepts ēdiensVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAvokadoBulgursEļļaRedīsiSiersTomātiKarstie salātiViegla vasaras maltīteBezpiedevu jogurtsRukola
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit