Jolo virtuve - 160
Foto: Fotofabrika.lv

"Šīs pankūkas var pasniegt gan ar saldo pildījumu, gan ar sāļo. Es šoreiz pankūkas papsniedzu ar svaigo sieru un garnelēm," tā savu recepti piesaka "Pipars" ēdienu blogeris Rojs Puķe.

9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gkviešu milti500 gskābs krējums (25-30%)200 mlverdošs ūdens3 olas0.5 TKdzeramā soda sāls un cukurs garneles krēmsiers dīgsti

Pagatavošana

1

Olas sakuļ ar šķipsniņu sāls un cukura. Pakāpeniski pievieno krējumu un iekuļ.

2

Tad pievieno miltus un dzeramo sodu, vēlreiz uzputo.

3

Pašās beigās mīklai pievieno un iekuļ verdošu ūdeni.

4

Pannā uzkarsē eļļu un cep pankūkas.

5

Pirms pasniegšanas pārziež ar krēmsieru, pārkaisa ar garnelēm un srullē vai saloka vēlamajā formā. Ja vēlas, var pievienot zaļumus vai dīgstus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!