Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gatavo drumstalas. Cepumus sablendē viendabīgā masā. Pievieno riekstus, žāvētos augļus un atkal sablendē visu viendabīgā masā.
Ber masu bļodā, pievieno karsta ūdens peldē kausētas šokolādes un sviesta maisījumu. Visu samaisa, iegūstot irdenas drumstalas.
Gatavo krēmu. Saputo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno un iekuļ biezpienu (ja biezpiens ir graudains, to iepriekš iztrin caur sietu). Pievieno un iemaisa iepriekš uzbriedinātu un karsta ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī izkausētu želatīnu.
Kārto kūku tortes formā ar noņemamu malu, kas ieziesta ar sviestu vai eļļu. Ieber 3-4 ēdamkarotes drumstalu un izlīdzina ar karotes gludo pusi.Tad virsū liek 3-4 ēdamkarotes krēma un izlīdzina. Virs krēma liek nākamo kārtu drumstalu un izlīdzina, tad atkal krēma kārtu. Tā turpina, līdz visas satāvdaļas izmantotas.
Liek ledusskapī un pāris stundām vai uz visu nakti. Ja vēlas, pirms pasniegšanas pārlej ar šokolādes glazūru, bet arī bez tās torte garšo pasakaini.
Lūk, video, kurā iespējams izsekot tortes tapšanai.