Sastāvdaļu daudzums atkarīgs no izvēlēto cepamtrauku lieluma.
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vārīti burkāni vārīti kartupeļi vārītas olas desa, vārīta gaļa vai šķiņķis marinēti gurķi konservēti zaļie zirnīši sīpoli sāls un malti melnie pipari majonēze skābs krējums kečups siers
Pagatavošana
1
Kartupeļus, burkānus, marinētos gurķus un desu sagriež kubiņos.
2
Sīpolus un olas sasmalcina. Zirnīšiem nolej šķidrumu.
3
Visas sastāvdaļas liek bļodā, pievieno sāli, piparus un apmaisa.
4
Gatavo mērci, bļodiņā samaisot majonēzi ar krējumu un kečupu pēc garšas.
5
Sieru sarīvē vai sagriež plānās šķēlēs.
6
Sagatavoto rasolu ber karstumizturīgā veidnē vai māla podiņos, pārlej ar mērci, pārkaisa ar sieru un cep iepriekš sakarsētā krāsnī minūtēs 20-25, līdz siers izkusis.
7
Pasniedz ar maizi.
Lai labi garšo!
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniKečupsMarinēti gurķiGaļas salātiKarstie salātiMajonēzedesaZaļie zirnīši
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit