Jolo virtuve - 188
Foto: Publicitātes foto
"Galvenais iesmels, kāpēc cilvēki izvēlas pie kafijas pievienot augu dzērienus, ir to patīkamā un maigā garša. Augu dzērieniem ir arī plašs izvēles klāsts un tas sniedz iespēju baudīt dažādās garšas variācijas, kā arī atrast sev tīkamāko alternatīvā “piena” variantu. Svarīga ir kafijas un augu dzērienu saderība, kā arī pats kafijas dzēriena pagatavošanas process,” stāsta barista Merijns Gijsbers, sadarbībā ar "Alpro" piedāvājot krēmīgas kokosriekstu lates recepti.
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
275 mlkokosriekstu dzēriens2 TKCeilonas "chai" tēja30 mlespreso

Pagatavošana

1

Puto kokosriekstu dzērienu kopā ar tēju 65 grādos.

2

Nostādina 10 minūtes un nokāš glāzē.

3

Pievieno espreso kafiju.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!