Sastāvdaļas paredzētas standarta cepeškrāsns (60x60 cm) plātij.
80Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
14 vidēja lieluma kartupeļi2 sīpoli5 ķiploka daiviņas pēc garšassāls un malti melnie pipari1 paciņa biezpiena1 ĒKķimenes250 gkūpināts šķiņķis vai cauraudzītis
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
2
Kartupeļus, sīpolus un ķiplokus nomizo un sarīvē. Pavisam ātri šis darbiņš veiksies, izmantojot virtuves kombainu.
3
Sarīvēto masu liek bļodā, pievieno biezpienu, sāli, piparus, ķimenes un apmaisa.
4
Masu liek uz plāts un izlīdzina. Blīvi pārklāj ar šķiņķa vai cauraudzīša šķēlītēm un cep 40–50 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit