20Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
300 mlsaldais krējums1 ĒKpūdercukurs200 gkivi, nomizoti un sablendēti100 gsadrupināti bezē (var izmantot arī zefīrus vai pastilu)
Pagatavošana
1
Vispirms ar miksera palīdzību saputo saldo krējumu ar pūdercukuru, līdz tas kļuvis krēmīgs, bet ne pārāk biezs.
2
Deserta trauciņos vai lielākā stikla traukā izkārto bezē, tad liek kārtu ar saputotu saldo krējumu un pārlej ar kivi masu. Ja vēlas, lai desertā būtu jūtami augļu gabaliņi, daļu kivi var sagriezt nelielos gabaliņos.
3
Dekorē ar putukrējuma "cepurītēm".
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasPūdercukursSaldais krējumsZemenesKārtojumi un šarlotesviegliBezē cepumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit