9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
tostermaize desa vai kūpināta gaļa siers tomātu mērce majonēze tomāti bezpiedevu jogurts marinēti gurķi paprika
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
2
Gaļu vai desu, tomātus un sieru sagriež plānās šķēlītēs. Papriku sagriež salmiņos. Marinētos gurķus sasmalcina.
3
Cepamās veidnes apakšu pārziež ar tomātu mērci, liek pirmo kārtu tostermaizes.
4
Maizi pārziež ar bezpiedevu jogurtu, majonēzi vai krēmsieru.
5
Tad liek gaļas šķēles, virs tām izkārto siera šķēles, pārziež tās ar tomātu mērci, virs tās izkārto tomātu šķēles.
6
Pārkaisa gurķu gabaliņus, izkārto paprikas strēmeles.
7
Visu pārslaka ar majonēzes restīti.
8
Liek otro kārtu tostermaizes. Maizi atkal pārziež ar bezpiedevu jogurtu, majonēzi vai krēmsieru. Tad pārziež ar tomātu mērci.
9
Virsū liek gaļas šķēles, siera šķēles un tomātu ripiņas.
10
Cep sakarsētā krāsnī 20 minūtes, līdz siers izkusis.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasMaizeMarinēti gurķiPaprikaSiersTomātiTomātu mērcePicas un karstmaizesGaļas sacepumiMajonēzeBezpiedevu jogurtsdesa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit