60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kukulis tostermaizes0.5 gab.paciņa sviesta8 olas500 mlsaldais krējums400 gČedaras siers300 gbekons400 gbrokoļi2 TKProvansas garšvielas1 ĒKsāls1 ĒKpiecu piparu maisījums3 ĒKrīvmaize
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Tostermaizi saplūkā mazos gabaliņos un izlīdzina 30 x 25 cm cepamajā pannā, kura kārtīgi ieziesta ar puspaciņu sviesta.
2
Sakuļ olu ar krējumu un garšvielām, pārlej maizi ar olu maisījumu un atstāj uz 15 minūtēm.
3
Tikmēr izcep bekonu, ja to izmanto. Sarīvē Čedaras sieru un trīs minūtes patvaicē brokoļus. Ja izmanto saldētus brokoļus, tie tikai jāatkausē.
4
Sadrupina izcepto bekonu, sagriež brokoļus 3 cm garos gabaliņos. Samaisa brokoļus ar 2/3 rīvētā siera un bekonu.
5
Klāj brokoļu masu pannā vienmērīgā kārtā. Pārkaisa sacepumu ar rīvmaizi, Provansas garšvielām un atlikušo sieru. Cep 25 minūtes, līdz siers izkusis un rīvmaize apbrūnējusi. Pasniedz karstu.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBekonsBrokoļiGaršvielas un garšaugiMaizePipariRīvmaizeGaļas sacepumiČedaras siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit